Distribuïdor de gasoil a Catalunya · Servei a domicili
Contacta'ns   900 320 320
petrolis, distribuidor gasoil, distribuidor diesel
gasoleo distribucion
 
 
ocuo, gasoleo por plazos, calefaccion fraccionado pago, energye+ pago fraccionado, pago diesel, pago gasoil servicio, pagar plazos gasoil ocuo, gasoleo por plazos, calefaccion fraccionado pago, energye+ pago fraccionado, pago diesel, pago gasoil servicio, pagar plazos gasoil
UNA NOVA MANERA DE CONSUMIR GASOIL
Un servei exclusiu per als clients més exigents
CONTRACTA JA OCUO
 
ocuo, ocuo contacto, calefaccion fraccionado pago, agrodiesel pago fraccionado, pago diesel, pago gasoil servicio, pagar plazos gasoil
 
LA MILLOR QUALITAT DE PRODUCTE
 
Paga com i quan vulguis
 
 
T'oferim la possibilitat de tarifar el consum anual de gasoil i pagar com vulguis, fins a 12 mesos, mitjançant quotes còmodes i sense cap cost afegit
 
 
La millor qualitat
 
 
Subministrem als nostres clients el millor producte del mercat al preu més competitiu.
 
 
Solucions adaptades a les teves necessitats
 
 
Volem que no t'hagis de preocupar per res. T'oferim un servei senzill i totalment flexible, a part d'un assessorament energètic totalment personalitzat
 
DESCOBREIX COM FUNCIONA
 
 
 
Què és Ocuo?
 
 

Ocuo és un servei que tarifa el consum anual dels clients

 
 
Quin tipus de contracte tenim actualment?
 
 

Ocuo Particulars Ús calefacció

Ocuo Primari (agrícola)

Ocuo Comunitat de Propietaris

 
 
Com puc calcular el meu consum anual estimat?
 
 

El consum de gasoil anual pot variar en funció del temps. T'ajudem a fer un càlcul aproximat al més real possible per evitar que la regularització del contracte sigui elevada. No dubtis a consultar-nos.

 
 
Haig de pagar sempre en 12 quotes?
 
 

No. La durada del contracte sempre és de 12 mesos, però es pot pagar en la quantitat de quotes que prefereixis... 2, 3, 9… Tu ens proposes la fórmula que més s'ajusti a les teves necessitats.

 
 
gasoil, gasoleo calefaccion, gasoil calefaccion, calidad gasoil calefaccion
 
 
El preu del gasoil fluctua diàriament. L'import de referència per fixar les quotes es manté tot l'any?
 
 

El preu del gasoil ve determinat per una sèrie de factors, no sempre fàcils de comprendre. Es tenen en compte des del cost internacional del petroli fins als diversos impostos estatals. Per aquest motiu, no és un preu fix, sinó que varia diàriament. Al llarg de la durada del contracte, el preu del litre pot pujar o baixar, de manera que, en regularitzar el contracte, tindrem en compte el preu del dia que subministrem el gasoil al teu domicili.

 
 
On puc dirigir-me si em sorgeix cap dubte o vull fer qualsevol modificació?
 
 

Tens a la teva disposició un telèfon d'atenció al client totalment gratuït, el 900 70 70 70, amb atenció personalitzada de dilluns a divendres de 9.00 a 19.00 hores. O si ho prefereixes, pots enviar-nos un mail a clientes@premmiaenergia.es.

 
 
Canvio de domicili. Puc cancel·lar el meu contracte abans de la seva finalització?
 
 

No hi ha cap problema. Només cal que et posis en contacte amb nosaltres al 900 70 70 70 i calcularem la regularització anticipada per fer la cancel·lació del contracte.

 
 
I si necessito més litres dels que es van calcular en el moment de formalitzar el contracte?
 
 

Un client amb contracte Ocuo pot demanar el gasoil que necessiti, no passa res si s'excedeix en els litres calculats. Quan es regularitzi el contracte, l'import pendent es podrà abonar abans de renovar, o incloure'l en les quotes del contracte següent.

 
 
I si no he consumit tots els litres que es preveien?
 
 

Si finalment no et subministrem tots els litres que es van calcular en un inici, en acabar el contracte, podràs sol·licitar l'abonament de l'import que resulti de la regularització o compensar-lo en les quotes del contracte següent.

 
 
Com puc informar-me de l'estat comptable del meu contracte abans de la renovació?
 
 

Nosaltres ens n'encarreguem! Aproximadament un mes abans de l’acabament del teu contracte, ens posarem en contacte amb tu per revisar el teu estat comptable i farem la regularització del contracte.

 
 
ocuo, ocuo agricola, agrodiesel, agrodiesel pago fraccionado, pago diesel, pago diesel servicio, pagar plazos diesel
 
INFORMA-TE’N AL TELÈFON GRATUÏT
900 70 70 70
ocuo, ocuo hogar, petrolis servicios ocuo, ocuo contacto, calefaccion fraccionado pago, agrodiesel pago fraccionado, pago diesel, pago gasoil servicio, pagar plazos gasoil
INFORMA-TE’N AQUÍ
                  petrolis@petrolis.es      900 320 320             
© PETROLIS DE BARCELONA S.A., 2019