Distribuïdor de gasoil a Catalunya · Servei a domicili
Contacta'ns   900 320 320
petrolis, distribuidor gasoil, distribuidor diesel
gasoleo distribucion
 
 

Avís legal


Indicacions sobre aspectes tecnològics

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives de l’empresa.

PETROLIS DE BARCELONA, S.A.
Riera de Can Pahissa, 7-11
08750 Molins de Rei (Barcelona)
Tel: +34 93 373 42 54
petrolis@petrolis.es
A59817270

Societat inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, tom 12.345, foli 67, full 8-9101112, Inscripció 1.

L’accés al lloc web https://www.petrolis.es de Petrolis de Barcelona, SA implica l’acceptació de les condicions següents:

Propietat intel·lectual

Els continguts d’aquest lloc web, textos, imatges, etc., així com el disseny gràfic i el codi font estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de Petrolis de Barcelona, SA. Queda, per tant, totalment prohibida la seva reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l’autorització expressa de Petrolis de Barcelona, SA.

Contingut del lloc web

Petrolis de Barcelona, SA no es responsabilitza del mal ús que es faci dels continguts de la nostra pàgina web. És responsabilitat exclusiva de la persona que hi accedeix o la utilitza.

Actualització i modificació de la web

Petrolis de Barcelona, SA es reserva el dret a modificar o eliminar, sense avís previ, tant la informació continguda al seu lloc web com la seva configuració i presentació, sense assumir cap responsabilitat.

Indicacions sobre aspectes tecnològics

Petrolis de Barcelona, SA no assumeix cap responsabilitat que pugui derivar de problemes tècnics o errors dels equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’internet, així com dels danys que poguessin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Petrolis de Barcelona, SA. L’empresa també queda exonerada de qualsevol responsabilitat davant de possibles danys o perjudicis que pugui patir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que es facilita quan provingui de fonts alienes a Petrolis de Barcelona, SA.

CONTACTE

                  petrolis@petrolis.es      900 320 320             
© PETROLIS DE BARCELONA S.A., 2019