Distribuïdor de gasoil a Catalunya · Servei a domicili
Contacta'ns   900 320 320
petrolis, distribuidor gasoil, distribuidor diesel
gasoleo distribucion
 
 
FAQS COMANDA ONLINE
 
Quan haig de pagar la meva comanda?
 
 
El pagament de la comanda no s'ha de fer fins que el xofer hagi efectuat l'entrega del gasoil al domicili. Podràs fer l'abonament en efectiu o mitjançant targeta de crèdit.
 
 
Quan es farà l'entrega de la meva comanda?
 
 
Un cop finalitzis la teva comanda, rebràs un correu en què s'indicaran les dates proposades que ens has indicat. Ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible per confirmar que les dades són correctes i que la data d'entrega proposada s'ha acceptat, efectuant així l'entrega de la comanda.
 
 
Què passa si demano més litres dels que caben al meu dipòsit?
 
 
Sovint és difícil saber la quantitat de litres exactes que hi cabran al nostre dipòsit. No hi ha cap problema: el xofer servirà els litres que hi càpiguen, i tallarà el subministrament quan detecti que el dipòsit és ple. Si finalment hi han cabut menys litres de la comanda inicial, el xofer ajustarà el preu final als litres subministrats.
 
 
I si quan arriba el xofer decideixo que vull omplir el dipòsit?
 
 
No hi ha cap problema. Si el xofer porta al camió prou gasoil per omplir tot el dipòsit, ho farà. No dubtis a comentar-l'hi.
 
 
Puc confiar en que se subministraran els litres exactes que figuren a l'albarà de descàrrega?
 
 
Tots els nostres camions cisterna disposen de comptadors homologats, calibrats i verificats per l'Administració, amb què garantim el compliment de l'ORDENITC/3750/2006, del 22 de novembre.
 
 
Com podré descarregar-me la factura?
 
 
En un període màxim de 72 hores laborables podràs descarregar-te la factura a la nostra web, i sol·licitar-ne una còpia en PDF per enviar-la al teu correu.
 
 
I si vull modificar o cancel·lar la meva comanda?
 
 
No et preocupis. Per fer qualsevol modificació o cancel·lació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del 900 320 320.
 
                  petrolis@petrolis.es      900 320 320             
© PETROLIS DE BARCELONA S.A., 2019